Ateneu Abril



Participa de la segona edició del joc de proves per adults de la Festa Major de Barberà, en el que a més de l’emoció de la competició, et divertiràs superant les proves que et proposem.

La Ginkana FM’12 es composa de diferents proves pel centre de Barberà, en les que s’hauran de superar reptes en els que intervenen la velocitat, l’habilitat mental, la memòria, la força i la persuasió.


Com es juga?
La Ginkana FM’12 es realitzarà el dissabte 7 de juliol de 18:00 a 21:00 al punt de control situat a l’espai d’entitats (Dr. Moragas davant de l’OAC).

Els equips s’hauran de presentar el dissabte a les 18:00 al punt de control. A cada equip se li subministrarà el manual de la ginkana, on estaran detallades les normes i totes les proves, els requisits a complir per cada prova i la puntuació de cada una. Aconseguint proves, s’aconsegueixen punts, l’equip que més punts aconsegueixi guanya la Ginkana FM’12.

L’equip guanyador, tindrà com a premi un sopar de Festa Major.


Com puc participar?
Si vols participar, ha de crear un equip d’entre 3 i 5 persones que siguin majors d’edat i formalitzar la vostra inscripció. El dia de la ginkana, cada equip haurà d’anar equipat amb un distintiu identificatiu.


Per formalitzar la vostra inscripció heu d’enviar un correu electrònic a ateneuabril@gmail.com abans del divendres 6 de juliol a les 24:00, indicant el nom de l’equip, el nom i cognoms dels seus membres i un telèfon i un correu electrònic de contacte.


Normes
·        Només poden participar persones majors de 18 anys.
·        No es pot anar en vehicle motoritzat. Es pot anar en bici, monopatín o altre similar.
·        Cada equip ha de disposar de com a mínim una càmera de fotos (digital) o qualsevol altre aparell que pugui enregistrar fotografies digitals i les pugui ensenyar a l’organització al mateix moment de la ginkana (en alguns casos serà l’element de verificació de compliment de la prova).
·        Per fer totes les proves cal que estigueu tots els membres de l’equip.