XERRADA TALLER: APERITIU DE NADAL
Una activitat de: Grup gastronòmic del Casal Popular Tangram i Cooperativa La Trilla
Notícia del 10 de desembre de 2012

Des del grup gastronòmic de TANGRAM i la Cooperativa La Trilla s'organitza una xerrada/taller/classe pràctica sobre cuina.

Anirà a càrrec de Carmen Martínez del Río (algú recordarà les truites amb escabetx de taronja que ens va fer pel sopar de TANGRAM de fa quatre anys)

El tema són aperitius de Nadal i es prepararan quatre plats degustació:

  • Terrina de foie micuit al te Lamsang Imperial
  • Crema especial de carbassa
  • Amanida tèbia de bolets
  • Gotet de ceps confitats amb ceba caramel·litzada, milfulles de patata i ou de guatlla

Tots els plats seran elaborats pas a pas, i amb indicacions de presentació en petit format (tipus pica-pica).

L’activitat es realitzarà al local de TANGRAM el divendres 14 de desembre a les 18,30 hores. Com que l’aforament és reduït caldria una confirmació d'assistència  Es pot fer per correu o bé personalment el dilluns 10  entre les 18.30 i les 20.00 al local de TANGRAM.

El preu del taller serà de 3 € destinats únicament a pagar els ingredients utilitzats.